www.florina-ingatlan.hunyomtatás

RÉSZLETEK

hirdetés azonosítója: # 3200

Ingatlan részletes leírása:


jellege:Sorház
ár:85.00 M Ft
terület:126 m2
telek terület:241 m2
szobák száma:3 + 1 fél
állapota:Új építésű
épület szintjei:2
fűtés:gáz (cirko)
komfort:duplakomfort
parkolás:garázs
kilátás:kertre néző
cím:Budapest, XVI. kerület

Ingatlan leírása:
AZ ÉPÜLET EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTÚ, BURKOLATOK, SZANITEREK, BELSŐ AJTÓK KIVÁLASZTÁSÁT és BEÉPÍTÉSÉT KÖVETŐEN KÖLTÖZHETŐ!!!!!!!!!!

10+10Mft-os CSOK IGÉNYELHETŐ a megvásárlásához!!!

XVI. kerület új építésű környezetében Mátyásföldön, ASZFALTOZOTT utcában, 2x3 lakásos, belső 2 szintes, duplakomfortos, nappali+3 szobás kialakítású sorházban lakások még vásárolhatók. A felső szint emelet, ferde falak nincsenek!!!

Földszint: 59,35nm + 6,6nm terasz
Emelet: 55,01nm + 4,95nm erkély

A telek teljes területe 1017nm-1042nm, a lakásokhoz 160-241nm-es, saját, körbekerített kert tartozik!

Tereprendezéssel, füvesítéssel és telkenként 6 db fa beültetésével kerülnek átadásra a lakások.

Az önálló mérőórákkal rendelkező lakások a garázsok és a lépcsőház mentén kapcsolódnak egymáshoz, az elválasztó falak hanggátló téglából épültek meg.

A GARÁZSOK kialakítása az épületen belül történt meg, melyek szekcionált, műanyag, hőszigetelt, motoros garázsajtóval vannak ellátva és távirányítóval működnek.

Riasztó, motoros redőny csövezése kiépítésre kerül.

Fűtését zárt égésterű kondenzációs kazán biztosítja, mely a földszinten PADLÓFŰTÉS, az emeleten radiátoros fűtés, az emeleti fürdőszobában kiegészítő padlófűtés és törölközőszárítós radiátor kerül beszerelésre.

A házak 30cm-es Porotherm téglából épültek, 10cm-es Dryvit rendszerű hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezéssel ellátott, műanyag ablakok beépítésével, betoncserép fedéssel. A lakások az elválasztó falak Porotherm hanggátló téglából épülnek.

A földszinten a nappalihoz és az ebédlőhöz terasz az emeleti szobákhoz erkélyek kapcsolódnak!

Aszfaltozott úton, a város központjából egyszerűen elérhető közlekedéssel térhet haza.

A kifelé vezető úton 3 km-re elérhető az M0-ás körgyűrű, amin keresztül a várost kikerülve könnyedén megközelíthetőek az M3-as illetve az M1-M5-M7 autópályák is.

Egy kellemes gyalogúttal elérhető a Gödöllői HÉV megállója is, amivel 12 perc alatt az Örs vezér térre érkezhet, továbbá a 45, 46, 9n buszjáratok Újpalota, Nyírpalota és az Örs vezér tér között használhatók.

Bevásárlási lehetőségek: ALDI, AUCHAN (Kistarcsa), és számos kiskereskedelmi üzlet is.

A lakópark közelében található még patak, tó és erdő is, amelyek remek lehetőséget biztosítanak kirándulásra, kerékpározásra, horgászásra- és egyéb természetbarát programokra is.

Ingatlan referense:
név: Pecsenyiczki Ildikó
e-mail: pecsenyiczki.ildiko@gmail.com
tel.: 70/930-49-55