Lakástakarékpénztár:

 

NYISSON ÖN IS LAKÁSTAKARÉK SZÁMLÁT – és használja ki az évi 72. 000,- Ft-os állami támogatást!

 

Lakástakarékpénztár, azaz államilag támogatott lakáscélú, magas hozamú megtakarítási konstrukció, amely a havi betétbefizetések mértéktől függően lehetővé teszi, hogy megvalósítsa lakáscélú tervei...

 

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni, havi betétbefizetéssel az állami támogatás és pénztári kamat révén magas hozam realizálható.

A megtakarítási idő végén kedvező fix kamatozású forint lakáskölcsön is igényelhető. A törvény garantálja, hogy a megkötött szerződéseknél az állami támogatás, a betéti- és hitelkamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változtatható.

 

VÁLASSZON A SZERZŐDÉSES MÓDOZATOK KÖZÜL – mert lakáscélra mindig érdemes megtakarítani!

(Hiszen egészen biztos, hogy költeni fog rá. Akár az első lakást vennék meg, akár a következőbe költözne, akár csak felújítana, bővítene, korszerűsítene, vagy a gyermekei lakhatásáról gondoskodna… biztos, hogy megtakarítás nélkül nem megy!)

 

    HOZAM PLUSZ TERMÉKCSALÁD (45,57,72,96, illetve 120 hónapos megtakarítási időszakok közül választhat)

 

A termékeket a biztonságos, ugyanakkor rugalmas lakáscélú megtakarítási format kereső ügyfeleknek ajánljuk. A befizetésekre 30 %, legfeljebb évi 72.000,-Ft állami támogatás, amelynek mértéke 10 éves megtakarítási időszak esetén is mindvégig törvényileg biztosított. Az állami támogatás jövedelemtől függetlenül – nem adókedvezményként – jár és közvetlenül a megtakarítási számlán kerül jóváírásra, továbbá a befizetésekre és az állami támogatásra egyaránt évi 3 % kamat jár. A felvehető hitel kamata évi 7% (kezelési költség nem kerül felszámításra, THM 7,27-7,39%)

A rögzített kamatokon túl a felvehető lakáskölcsön törlesztő részlete azonos a havi betét összegével, így a család havi kiadásai a kölcsön felvétele esetén sem emelkedik.

 

    HITEL PLUSZ TERMÉKCSALÁD (45,57,72,96, illetve 120 hónapos megtakarítási időszakok közül választhat)

 

A termékcsaládot elsősorban azoknak ajánljuk, akik számára a lakáscélra fordítható összeg nagysága és a kedvező lakáshitel kamata az elsődleges szempont. A betétfizetésekre 30%, legfeljebb évi 72.000,-Ft állami támogatás jár. A betéti kamat évi 0,5%. Ezek a módozatok befektetésnek is kedvezőek. A HITEL PLUSZ termék állami támogatással – termékmódozattól függően – 4,54-12,72% hozamot biztosít. A megtakarítási idő végén felvehető lakáshitel kamata évi 5,5%. – 0% kezelési költség, és a THM – Termékmódozattól függően: 5,71-5,80%.

 

A megtakarítás teljes mértékben KAMATADÓMENTES. A betéti részre az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) vállal garanciát. A lakástakarék rugalmas megtakarítási forma. Évenként növelhető- csökkenthető, átruházható, összevonható, örökölhető, jól tervezhető, kiszámítható, a piaci hatásoktól mentes, egyszerű, átlátható...

 

TAKARÉKOSKODJON ÖN IS EGY ÚJ OTTHONRA – vagy fizesse ki lakáshitelét állami támogatással

 

A lakástakarék felhasználhat: lakótelek, családi ház vásárlására, építésére, cseréjére, ingatlan felújítására, korszerűsítésére, helyreállítására… A fenti célok valamelyikére pénzügyi intézményektől, biztosítótársaságtól, munkáltatótól vagy önkormányzattól felvett kölcsön kiváltására. (ha az árfolyamrögzítéssel havonta megtakarított összeget lakástakarék-pénztárba fekteti, a lakástakarék lejártával hozzájuthat a kedvezményes forinthitelhez – amellyel kiváltható a devizahitel. Éppen akkor, amikor az árfolyamgát megszűnik.)

 

NYISSON TÖBB LAKÁSTAKARÉK SZÁMLÁT – és többszörözze meg az állami támogatás összegét!

 

A lakástakarék megtakarítások után járó állami támogatás családon belül kötött több szerződés esetén egy ingatlanra is összevonható. (3 szerződés esetén akár 24 millió Ft is elérhető!) Életkor megkötés nélkül köthető.

 

(Ön egy időben több szerződéssel is rendelkezhet, más-más kedvezményezett megjelölésével.)

 

A család minden tagja lehet kedvezményezett, anélkül, hogy minden családtagnak tulajdonnal kellene rendelkeznie, vagy tulajdont kellene szereznie. A felhasználás egy ingatlanra is összevonható. Azaz az évek múlva kiutalásra kerülő szerződést a családon belül az a családtag használja majd fel, akinek abban az időszakban valamilyen lakással kapcsolatos kiadást kell finanszíroznia.

 

HASZNÁLJA KI A SZÁMLANYITÁSI DÍJ AKCIÓT – és takarítson meg akár 77. 500,- Ft számlanyitási díjat!

 

Takarítson meg akár 77.500,-Ft-ot! Most 0%-os LTP számlanyitási akció!

 

Kérdése van, még több információt szeretne?

 

Érdeklődjön: Varga Edit 0670-391-1015

Vagy ügyintézőnk az Ön által megadott időpontban, vagy 24 órán belül visszahívja Önt.

 

http://varga.edit.cityhitelbroker.hu